វាចាប់ផ្តើមនៅពេលមេអំបៅញីពងលើស្លឹក ឬដើមរុក្ខជាតិ។ នៅខាងក្នុងស៊ុតតូចៗទាំងនោះ ដង្កូវក៏ចាប់ផ្ដើមលូតលាស់ឡើង។ ស៊ុតទាំងនោះមានរៀងខុសៗគ្នា ដែលវាអាចមានរាងមូល រាងពងក្រពើ ឬរាងស៊ីឡាំង ហើយមានលក្ខណៈរលោង គ្រើម ឬស្នាមជ្រួញ។ ពេលវេលាដែលស៊ុតត្រូវការដើម្បីញាស់ ក៏មានភាពខុសៗគ្នាបន្ដិចបន្ដួចដែរ ខ្លះញាស់ក្នុងរយៈពេលពីរទៅបីសប្តាហ៍ ហើយខ្លះទៀតញាស់បានលុះត្រាតែអាកាសធាតុមានសភាពក្តៅល្មម។
មេអំបៅមានភាពស្រស់ស្អាតពីធម្មជាតិ ប៉ុន្ដែមុននឹងក្លាយជាមេអំបៅ វាក៏បានឆ្លងកាត់ជីវិតជាដង្កូវដែលមើលទៅគួរឲ្យខ្ពើមផងដែរ។ ថ្ងៃនេះ CamboGlobe សូមចែករំលែកអ្នកទាំងអស់គ្នានូវវដ្ដជីវិតរបស់មេអំបៅ


No comments:
Post a Comment