Thursday, September 5, 2019

របៀបប្រឡាក់ត្រីងៀត អោយមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់


របៀបប្រឡាក់ត្រីងៀត អោយមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់ 




-ត្រីឆ្តោឬត្រីរ៉ស់ ៣គីឡូ (ធ្វើហើយ)-អំបិល ១ខាំ-ស្ករស ២ខាំ-ប៊ីចេង បន្តិច #pussy888


គ្រឿងផ្សំ

-ត្រីឆ្តោឬត្រីរ៉ស់ ៣គីឡូ (ធ្វើហើយ)-អំបិល ១ខាំ-ស្ករស ២ខាំ-ប៊ីចេង បន្តិច


របៀបធ្វើ

ត្រី(ស្រស់ល្អ បើរស់រឹតតែល្អ) ធ្វើឲ្យស្អាត កាត់ក្បាលចេញ (បើត្រីតូចអត់កាត់ក្បាលក៏បាន)រួចលាងទឹកឲ្យស្អាត។
-យកត្រីទៅវះឲ្យស្អាត ដោយវះផ្តាច់ផ្នែកខាងក្បាល ភ្ជាប់ផ្នែកខាងកន្ទុយ រួចយកខ្លាញ់ ឈាមមកចេញឲ្យអស់ សឹមថ្លឹកយកត្រី ៣គីឡូ (ពេលវះត្រីរួចមិនបាច់លាងទឹកទេ ដើម្បី ឲ្យត្រីក្រហមល្អ)។"""

លាយអំបិល ប៊ីចេង និងស្ករចូលគ្នាឲ្យសព្វ សឹមដាក់ត្រីចូល ច្របល់ឲ្យសព្វ រួចប្រលាក់ត្រីម្តងមួយៗ ដោយច្របាច់ត្រីខ្លាំងៗដើម្បីឲ្យចូលជាតិល្អ។ #cambodai online
យកត្រីដែលប្រលាក់រួចដាក់ច្រកថង់ឲ្យជិតល្អ រួចយកទៅ ក្លាសេទឹកកកពី ២ម៉ោង ទៅ ១ថ្ងៃ សឹមយកមកហាសថ្ងៃឲ្យស្ងួតល្អ ១ ទៅ ៣ថ្ងៃជាការស្រេច៕

ចំណាំ៖បើចូលចិត្តហិល អាចប្រឡាក់ជាមួយម្ទេសហុយ កាន់តែឆ្ងាញ៕

No comments:

Post a Comment

កន្លែងទាំង១០ដែលស្រស់ស្អាត ជាងគេបំផុតក្នុងពិភពលោក

កន្លែងទាំង១០ដែលស្រស់ស្អាត ជាងគេបំផុតក្នុងពិភពលោក ពិភពលោកដ៏អស្ចារ្ យ ដែលយើងរស់នៅ សព្វថ្ងៃនេះ មានកន្លែងជាច្រើន មានសម្រស់ដ៏ស្រស់ស្អាត ដែលអ្នកមិ...